Werken met Sterke Kanten

Trainingsdata:

Nieuwe trainingsdata nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Mail info@msteeneveld.nl

Werk je als coach, trainer, adviseur of HR-professional en wil je de sterke kanten van mensen bekrachtigen? Volg dan de trainingsdag ‘werken met sterke kanten’. In twee dagdelen leer je over de theoretische onderbouwing van de VIA Character Strengths © én diverse werkvormen om sterke kanten in de praktijk toe te passen. Met behulp van het Sterke Kantenkaartspel dat je bij de training krijgt, kun je direct aan de slag met cliënten, deelnemers, medewerkers en collega’s.

Trainingsdag Werken met Sterke Kanten

In deze training krijg je de wetenschappelijke achtergrond van sterke kanten: wat zijn de voordelen van het gebruik van sterke kanten? En hoe stimuleer je de ontwikkeling ervan? Je oefent met werkvormen om sterke kanten te ontdekken, te ontwikkelen en in balans te brengen. De training is bestemd voor elke coach, trainer, adviseur of HR-professional die zich wil ontwikkelen in het werken met sterke kanten. Bij de training ontvang je onder andere ons eigen Sterke Kantenkaartspel.

Data & aanmelden

Online training (2 losse dagdelen): maandag 11 april en 9 mei, 9:00 – 12:30).

Aanmelden of vragen? Mail naar info@msteeneveld.nl.

De training kost € 350,- (excl. 21 % btw). Dat is inclusief literatuur, het Sterke Kantenkaartspel en een extra materialen. Bij de offline training is dat inclusief locatie en lunch. Bij de online training is dat inclusief digitale kennisclips en werkvormen.

Voor organisaties

Teamleden zijn soms niet goed op elkaar ingespeeld, kennen elkaar nog niet zo lang of kunnen nog beter gebruik maken van de kwaliteiten in het team. Door beter te beseffen waar de sterke kanten en de aandachtspunten van het team en de teamleden liggen, werkt iedereen prettiger samen. Met een training sterke kanten ontdekken teamleden elkaars sterke kanten en leren ze die meer in te zetten. Dat zorgt voor meer werkplezier, onderlinge waardering én betere prestaties.

Meer over sterke kanten

Wil je meer weten over sterke kanten? In deze blog lees je over de VIA Character Strengths – een sterke kantenclassificatie waar ik graag mee werk. Hier vind je een gratis coachoefening om de balans in je sterke kanten te bewaren. En in deze Engelstalige blog lees je over de verschillende sterke kantenclassificaties.