Wil je je aanmelden, of heb je vragen?

Ik kom altijd graag in contact! Mail naar info@msteeneveld.nl of bel 06-42582832. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen, workshops en trainingen kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Trainingscentrum & adres

Ik werk vanuit mijn eigen Trainingscentrum Steen&Berg: Floris Versterlaan 63D, Leiden. Trainingen en opleidingen vinden hier plaats (tenzij anders vermeld). Het centrum ligt op 1km van station Leiden Centraal. Met de auto biedt parkeergarage Lammermarkt voldoende parkeergelegenheid.

  • Trainingscentrum Steen&Berg
    Floris Versterlaan 63D
    2316 DZ Leiden
  • 06-42582832
  • info@msteeneveld.nl

Uitgeverij Positieve Psychologie Nederland

In 2018 heb ik Uitgeverij Positieve Psychologie Nederland opgericht, om kennis over positieve psychologie te verspreiden. In mijn eigen werk en in gesprekken met professionals merk ik dat er behoefte is aan wetenschappelijk gefundeerde en praktisch toepasbare tools in het werk als coach, trainer, therapeut, manager. Daarom hebben Sjors Gillissen, Anouk van den Berg en ik het Sterke Kantenkaartspel gemaakt. Dit kaartspel is de eerste officiële publicatie van Uitgeverij PPN.

In 2020 zijn twee boeken verschenen in reactie op de coronamaatregelen. Beiden gaan over online (en hybride) bijeenkomsten. HYBRIDE (het tweede boek) is de uitgebreide en verbeterde variant van het eerste boek. Met werkvormen, tips, keuzehulp en meer om te zorgen voor een effectieve, interactieve én leuke bijeenkomst!

Als auteur ben ik verder verbonden aan uitgeverij Boom. Boom Psychologie is een van de bekendste en meest gerenommeerde uitgevers in Nederland voor psychologen en aanverwante beroepen.