Teamleden zijn soms niet goed op elkaar ingespeeld, kennen elkaar nog niet zo lang of kunnen nog beter gebruik maken van de kwaliteiten in het team. Door beter te beseffen waar de sterke kanten en de aandachtspunten van het team en de teamleden liggen, werkt iedereen prettiger samen. Met een training sterke kanten ontdekken teamleden elkaars sterke kanten en leren ze die meer in te zetten. Dat zorgt voor meer werkplezier, onderlinge waardering én betere prestaties.

Praktische informatie

Het trainen van een team in sterke kanten is altijd maatwerk. Wil je bewustwording of meer gebruik van sterke kanten bij individuele teamleden? Of wil je de sterke kanten van het team als groep onderzoeken en beter benutten? In overleg kunnen we bepalen wat de doelen van een training sterke kanten zijn. Wil je de impact vergroten, kies dan voor verschillende trainingsmomenten, zodat teamleden er op de werkvloer mee aan de slag kunnen. Heb je interesse, vragen of wil je een training aanvragen? Mail naar info@msteeneveld.nl.

Voor individuele medewerkers

Door meer zicht te krijgen op jouw kenmerkende sterke kanten en te leren hoe je die meer kunt gebruiken in je werk, vergroot je je werkplezier, je bevlogenheid én je prestaties. In een training van 4 dagdelen gaan deelnemers aan de slag met wat hen energie geeft, wat ze inspireert en hoe ze de balans kunnen bewaren tussen saai en stressvol werk. Deze training is geschikt voor HBO/WO-opgeleide professionals.  Heb je interesse, vragen of wil je een training aanvragen? Mail naar info@msteeneveld.nl.

Voor professionals

Werk je als coach, trainer, adviseur of HR-professional en wil je de sterke kanten van mensen bekrachtigen? Volg dan de trainingsdag ‘werken met sterke kanten’. In één trainingsdag leer je over de theoretische onderbouwing van de VIA Character Strengths © én diverse werkvormen om sterke kanten in de praktijk toe te passen. Met behulp van het Sterke Kantenkaartspel dat je bij de training krijgt, kun je direct aan de slag met cliënten, deelnemers, medewerkers en collega’s. De data en praktische details voor de volgende trainingsdag vind je hier. Als je vragen hebt of je wilt aanmelden, mail dan naar info@msteeneveld.nl.

Meer over sterke kanten

Wil je meer weten over sterke kanten? In deze blog lees je over de VIA Character Strengths – een sterke kantenclassificatie waar ik graag mee werk. Hier vind je een gratis coachoefening om de balans in je sterke kanten te bewaren. En in deze Engelstalige blog lees je over de verschillende sterke kantenclassificaties. Je kunt ook de gratis test doen om je eigen sterke kanten te ontdekken.