Voor professionals

Samen met collega’s verzorg ik verschillende opleidingen en trainingsdagen voor professionals. De trainingen zijn bedoeld voor coaches, therapeuten, trainers, HR-professionals en vergelijkbare professionals die willen leren werken met positieve psychologie of hun vaardigheden en kennis verdiepen. Meer weten over inhoud of datum van een workshop of training? Kijk op Bureau voor Positieve Psychologie. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail dan naar info@msteeneveld.nl.

Leergang Positieve Psychologie

De leergang Positieve Psychologie laat professionals het beste uit hun coachees en trainees halen. De inzichten en technieken zijn getest in de wetenschap en de praktijk. Er is aandacht voor de theoretische onderbouwing én voor het toepassen van verschillende positief-psychologische interventies. Je leert hoe je mensen kunt helpen richten op datgene wat ze wél willen en op het ontwikkelen van hun sterke kanten in hun werk en loopbaan. De leergang is ontwikkeld in het samenwerkingsverband Bureau voor Positieve Psychologie.

Train-de-trainer Psychologisch Kapitaal

In deze training leer je werken met Psychologisch Kapitaal (PsyCap).  PsyCap is een verzameling van 4 positieve eigenschappen die zorgen voor minder last van stress én betere prestaties. Onderzoek heeft daarnaast aangetoond dat PsyCap te trainen is. In deze training leer je werken met PsyCap, zodat je het kunt inzetten in coaching, training of je eigen werk. Je krijgt een e-book met kant-en-klare oefeningen mee, een voorbeelddraaiboek van de training én het boek Optimisme Hoop Veerkracht Zelfvertrouwen (Boom 2017). De training bestaat uit één trainingsdag. Hier lees je meer over wat psychologisch kapitaal is. Voor aanmelden en vragen mail je naar info@msteeneveld.nl. De data voor de volgende trainingsdag vind je hier.

Werken met Sterke Kanten

Werk je als coach, trainer, adviseur of HR-professional en wil je de sterke kanten van mensen bekrachtigen? Volg dan de trainingsdag ‘werken met sterke kanten’. In één trainingsdag leer je over de theoretische onderbouwing van de VIA Character Strengths © én diverse werkvormen om sterke kanten in de praktijk toe te passen. Met behulp van het Sterke Kantenkaartspel dat je bij de training krijgt, kun je direct aan de slag met cliënten, deelnemers, medewerkers en collega’s. De data en praktische details voor de volgende trainingsdag vind je hier.