Leergang Positieve Psychologie

De leergang Positieve Psychologie laat professionals het beste uit hun coachees en trainees halen. De inzichten en technieken zijn getest in de wetenschap en de praktijk. Er is aandacht voor de theoretische onderbouwing én voor het toepassen van verschillende positief-psychologische interventies. Je leert hoe je mensen kunt helpen richten op datgene wat ze wél willen en op het ontwikkelen van hun sterke kanten in hun werk en loopbaan. De leergang is ontwikkeld in het samenwerkingsverband Bureau voor Positieve Psychologie.

Hoe je als coach en trainer gebruik kunt maken van positieve psychologie om mensen te laten floreren en ontwikkelen.

De leergang Positieve Psychologie laat professionals het beste uit hun coachees en trainees halen. De inzichten en technieken zijn getest in de wetenschap en de praktijk. Er is aandacht voor de theoretische onderbouwing én voor het toepassen van verschillende positief-psychologische interventies. Je leert hoe je mensen kunt helpen richten op datgene wat ze wél willen en op het ontwikkelen van hun sterke kanten in hun werk en loopbaan.

Doelgroep

Psychologen, coaches, trainers en HR-professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van positieve psychologie.

Positieve psychologie is een overkoepelende term voor de wetenschap en praktijk van welbevinden, optimaal functioneren, bevlogenheid en meer. Het wordt in coaching en training gebruikt voor allerlei thema’s, zoals:

  • Omgaan met stress en tegenslag
  • Het benutten van je talenten en het beste in mensen naar boven halen
  • Realiseren van ambities en dromen
  • Het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, autonomie en motivatie

Data & aanmelden

Hier vind je de actuele trainingsdata. Aanmelden kan door te mailen naar info@msteeneveld.nl.

Over ons

De leergang is ontwikkeld door het Bureau voor Positieve Psychologie, het bureau van Marjolijn Punt en Matthijs Steeneveld.

Accreditatie

De leergang bestaat uit 6 dagen. Je leert werken met oplossingsgerichte gespreksvoering, appreciative inquiry, ACT, sterke kanten en psychologisch kapitaal. Er is accreditatie toegekend door het NIP (80 punten voor register Arbeids- en Organisatiepsycholoog NIP en Arbeids- en Gezondheidspsycholoog NIP).

Per 31 augustus 2018 zijn aan de opleiding Leergang Positieve Psychologie 36 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie treft u aan op: www.NOBCO.nl. Heb je interesse in andere accreditaties? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.

Locatie: Instock, Utrecht.

Investering: € 1950,- excl. btw (NIP-leden en NOBCO-leden krijgen 10% korting). Dit is inclusief materialen.

Inschrijven: wil je je inschrijven?

Mail dan info@msteeneveld.nl

Meer weten? Lees hier meer over het programma van de leergang Positieve Psychologie.