Autonomie Verbondenheid Competentie Purpose

Hoe zorg je voor goed werk? Hoe vergroot je zowel het presteren als het werkgeluk en floreren van mensen op het werk? Er is niet één perfecte oplossing, maar de wetenschap geeft waardevolle inzichten om in de praktijk toe te passen. Een goed startpunt? Zorg ervoor dat de psychologische basisbehoeftes vervuld zijn: autonomie, verbondenheid, competentie en purpose (zinvol bezig zijn). Uit onderzoek blijkt dat mensen dán opbloeien, gelukkiger en gezonder zijn en beter functioneren.

Meer weten? Juni 2022 komt het boek Autonomie Verbondenheid Competentie Purpose uit bij Boom uitgevers Amsterdam. Hierin leg ik uit waarom die basisbehoeftes zo belangrijk zijn en vooral wat je in de praktijk kunt doen om goed werk te realiseren! Met praktische interventies voor in de wandelgangen, als leidinggevende, betrokken collega of teamcoach. Onderbouwd door wetenschap, toegespitst op de praktijk.

Meer weten, grote bestelling of interesse in opleiding, training of incompany trajecten? Neem contact op via info@msteeneveld.nl