Geen categorie

Online ontwikkelprogramma: vind je werkgeluk

Zit jij met vragen zoals:

  • Wat wil ik?
  • Waar ligt mijn talent, passie?
  • Hoe vind ik plezier en tevredenheid in wat ik doe?
  • Welke functie, taken, manier van werken past bij mij?
  • Hoe maak ik mijn baan tot mijn ‘droombaan’?

Dan is dit online ontwikkelprogramma iets voor jou! In een serie van webinars, opdrachten en buddygesprekken ga je met jouw vragen aan de slag. Je ontwikkelt jezelf en krijgt scherp wat voor jouw werkgeluk belangrijk is! We werken op een waarderende wijze: het is vooral de moeite waard om te leren over wat je wél wilt. Waar krijg je energie van, wanneer ervaar je voldoening en trots en waar wil je meer van?

De opzet

Het is een actief programma. Er zijn niet alleen 4 webinars waarin je meer leert over tevreden zijn, jouw sterke kanten en perfectionisme. Veel belangrijker zijn de thuiswerkopdrachten waarin je leert waar jij energie van krijgt, welke werkzaamheden bij je passen en hoe je jouw werk kunt jobcraften. Daarnaast is er wekelijks een online groepsbijeenkomst om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen, vragen te bespreken en successen te delen.

Praktische informatie

De webinars en online groepsbijeenkomsten zijn live op vrijdag 10, 17, 24 en 31 juli, van 9:30 – 12:00. De webinars zijn ook achteraf terug te kijken. Daarnaast ontvang je wekelijks opdrachten om mee aan de slag te gaan.

De training kost € 250,- incl. btw. Hiervoor krijg je toegang tot de webinars en groepsbijeenkomsten, ontvang je alle opdrachten en opnames én je krijgt het boek #imperfectlife (Boom, 2019).

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of door te mailen naar info@msteeneveld.nl

Meer weten

De training is gebaseerd op wetenschap en praktijkervaring: we werken bijvoorbeeld met appreciative inquiry en sterke kanten.

Het programma wordt verzorgd door mijzelf (Matthijs Steeneveld). Ik ben positief (organisatie)psycholoog en werk als trainer, coach, auteur en spreker. Ik bouw graag de brug tussen wetenschap en praktijk: degelijke kennis én echte ervaringen. Online verzorg ik verschillende interactieve trainingen en webinars (en ik schreef ‘Werkvormen voor online overleg en training‘).

Wil je meer weten? Mail me vooral: info@msteeneveld.nl

author-avatar

Over Matthijs Steeneveld

Ik ben Matthijs Steeneveld. Ik werk als trainer, coach en docent in organisaties. Door te werken vanuit wat wél goed gaat - talent, sterke kanten - is er vaak een grote inbreng. Door te richten op dat wat wél gewenst is - doelen, resultaten - is er hogere motivatie.