Online aanbod

We werken steeds meer op afstand. Vanwege corona, reistijd, flexibiliteit en toegankelijkheid houden we bijeenkomsten online of hybride. Ik werk graag offline, maar ook online.

Veel van mijn werk – training, opleiding en teambegeleiding – bied ik ook online aan. Gelukkig kunnen we waardevolle, productieve en leuke bijeenkomsten digitaal doen. Heb je interesse in een van mijn diensten (voor organisaties, particulieren of professionals)? Laat het me weten! Een deel van het aanbod open inschrijvingen is specifiek online.

Daarnaast faciliteer en train ik mensen om waardevolle, interactieve, effectieve én leuke online gesprekken en bijeenkomsten te houden. In mijn boek HYBRIDE vind je tips, handvatten, een keuzehulp en ruim 70 werkvormen voor online en hybride bijeenkomsten. Zoek je een spreker of trainer op dit vlak? Neem gerust contact op via info@msteeneveld.nl.

HYBRIDE: organiseer interactieve bijeenkomsten. Van vergadering tot training, online & offline

Onderstaande trainingen vinden al online plaats:

Voor particulieren & medewerkers

Achtweekse training Mindfulness & Sterke Kanten: in 8 online bijeenkomsten leer je mindfulness beoefenen en ontdek je wat jouw kenmerkende sterke kanten zijn. Mensen die de training hebben gevolgd, geven aan dat ze beter met stress en negatieve emoties om kunnen gaan. Ze hebben meer vertrouwen in hun eigen vermogen om lastige situaties aan te kunnen met behulp van hun sterke kanten. En ze ontwikkelen meer trots, energie en bevlogenheid door hun sterke kanten beter te kennen en meer te gebruiken. Meld je aan.

Vind je werkgeluk: online training met een mix van webinars, oefeningen om zelf te doen, online groepsbijeenkomsten en meer. Zit jij met vragen zoals: wat wil ik? Waar ligt mijn talent, passie? Welke functie, taken, manier van werken past bij mij? Hoe maak ik mijn baan tot mijn ‘droombaan’? Dan is dit zomerontwikkelprogramma wat voor jou. In een maand tijd ontdek je wat jou energie geeft en hoe je dat in je dagelijks leven en werk kunt inzetten en vinden. Meld je aan.

Voor organisaties

Online teambuilding: wil je met jouw team elkaar beter leren kennen en goed (blijven) samen werken? In een interactieve twee uur durende teambijeenkomst ontdekken jullie elkaars sterke kanten, energiebronnen en valkuilen. Heb je een andere vraag of behoefte op het gebied van teambuilding? Dan kun je ook denken aan online teamcoaching. Aanvragen of meer weten: info@msteeneveld.nl.

Online teamcoaching: dit is altijd maatwerk. Neem vooral contact op om te bespreken wat de huidige situatie is en wat de behoeftes zijn van de teamleden en jouzelf. Ik werk doorgaans op basis van appreciative inquiry: dat betekent dat het team samen aan de slag gaat om te werken aan wat wél gewenst is, op basis van wat er al goed gaat. Dat is een prettige manier om (offline of online) aan de slag te gaan met het teamfunctioneren. Negatieve zaken kunnen besproken worden, maar hoeven niet de boventoon te voeren: de bedoeling is vooral een waardevolle, productieve samenwerking. Neem vooral contact op om te kijken of dit bij jullie past: info@msteeneveld.nl.

Voor professionals

Een aantal van mijn en onze opleidingen voor professionals vinden al online plaats:

  • Train-de-trainer Mindfulness & Sterke Kanten (Mindfulness Based Strengths Practice): leer de achtweekse training Mindfulness & Sterke Kanten geven (zowel offline als online). Deze opleiding is bedoeld voor mindfulnesstrainers. Meld je aan.
  • Werken met Sterke Kanten: wat zijn sterke kanten, hoe help je iemand haar sterke kanten kennen en ze meer in te zetten? In twee dagdelen leer je werken met sterke kanten. Aanmelden of meer weten: info@msteeneveld.nl.
  • Train-de-trainer Psychologisch Kapitaal: hoe kun je het psychologisch kapitaal van mensen aanboren en versterken? Dit kapitaal bestaat uit hoop, optimisme, veerkracht en zelfvertrouwen (self-efficacy). Leer de theorie en praktische oefeningen om met psychologisch kapitaal aan de slag te gaan. Aanmelden of meer weten: info@msteeneveld.nl.