Wat ik doe

In alles wat ik doe komt mijn visie terug: werken met sterke kanten om te bereiken wat je wél wilt. Ik werk  vanuit de positieve psychologie en gebruik daarbij appreciative inquiry, mindfulness, psychologisch kapitaal en character strengths.

Training en coaching

In organisaties geef ik training en coaching om beter te presteren met meer werktevredenheid en minder stress – optimal performance.

Onderwijs

Ik train professionals in positieve psychologie. De wetenschappelijke kant (ontstaan, effectiviteit, theorieën) en de toepassingen (technieken, werkvormen, manier van kijken).

Lezingen en workshops

Voor docenten, therapeuten, trainers, coaches en meer geef ik lezingen en workshops over positieve psychologie en welbevinden. Hoe werkt het? Wat heb je er aan? Hoe kun je het toepassen? En is het wetenschappelijk onderbouwd? Altijd interactief, gebaseerd op de aanwezige kennis en ervaring en gericht op leren en toepassen. Wil je eens een keer een workshop of training mee maken? Kijk op facebook of bij ons trainingscentrum voor aankomende sessies.