Waarom ik dit doe

Wat mij drijft is de ontwikkeling van mensen en organisaties. Ik geloof dat groei mogelijk is. En ik geloof dat de beste resultaten worden bereikt als mensen gemotiveerd zijn en werken vanuit talent.

Richt je op wat je wél wilt
  • Bouwen op wat goed gaat, dat geeft hoop en motivatie.
  • Werken naar doelen en wensen, zodat iedereen het de moeite waard vindt.
  • Erkennen van het negatieve, niet negeren of overschreeuwen.
Over mij
Matthijs Steeneveld

Mijn naam is Matthijs Steeneveld. Na mijn studie psychologie aan de universiteit Leiden ben ik als trainer, coach, docent en therapeut aan de slag gegaan. Ik verbind graag tussen en met mensen. Ik hou van nieuwe dingen leren, van muziek en van reizen. Bij het Nederlands Instituut voor Psychologen ben ik voorzitter van de sectie Training & Opleiding en zit ik in het bestuur van de sector Arbeids- & Organisatiepsychologie. Bij uitgeverij Kloosterhof zit ik in de redactieraad van het Tijdschrift Positieve Psychologie. Samen met Anouk van den Berg heb ik trainingscentrum Steen&Berg opgericht, waar we diverse trainingen geven. En samen met Marjolijn Punt en Sabine Mur werk ik in ons Bureau voor Positieve Psychologie. Daarin leiden we trainers, coaches, HR-professionals en therapeuten op om te werken met positieve psychologie.

En ik help graag anderen. Dus als je een vraag hebt, laat het weten: info@msteeneveld.nl