Training Mindfulness & Sterke Kanten

Mindfulness is een populaire manier om bewuster te genieten en beter met stress om te gaan. Je leert om een betere balans te bewaren. In de training Mindfulness & Sterke Kanten (MBSP) leer je met behulp van mindfulness ook je eigen sterke kanten en talenten beter kennen én gebruiken. Je sterke kanten helpen je vervolgens om je mindfulness te ontwikkelen. Deze training combineert twee populaire en wetenschappelijk onderbouwde benaderingen: mindfulness en de sterke kantenbenadering. De nadruk ligt in de training op oefenen, ervaren, ontdekken en het opdoen van nieuwe inzichten. Je gaat concreet aan de slag om met stress om te gaan, je welbevinden te vergroten en je sterke kanten te ontdekken, gebruiken en ontwikkelen.

Voor (young) professionals die beter met stress om willen gaan en hun welbevinden willen verhogen.

De training is bestemd voor (young) professionals die zich willen richten op persoonlijke en/of professionele groei. De training is geschikt voor mensen met én zonder mindfulnesservaring. Voorgaande deelnemers hebben ervaren dat hun welbevinden is vergroot, dat ze meer bevlogen en meer betrokken zijn, dat ze meer betekenis en meer zingeving ervaren, ze ervaren betere relaties en verbeterde manieren om met stress en problemen om te gaan.

Praktische informatie

De training vindt plaats in trainingscentrum Steen&Berg, Haaghuishof 17 in Leiderdorp. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van elk 2 uur. De eerstvolgende groep start op dinsdag 2 mei (19:00 – 21:00) en loopt t/m 4 juli (23 mei en 30 mei vallen uit).

Prijzen: € 399,- voor particulieren, € 299,- voor studenten en promovendi (prijzen incl. btw, voor de 8-weekse cursus, incl. een intakegesprek en materialen). Voor de mogelijkheden van een in-companytraining kun je contact opnemen via info@msteeneveld.nl.