Training volgen

Ik geef – samen met collega’s – verschillende trainingen. Meer weten over inhoud of datum van een workshop of training? Kijk op Steen&Berg of op facebook. Wil je je aanmelden? Mail naar info@msteeneveld.nl.

Leergang Positieve Psychologie

De leergang Positieve Psychologie laat professionals het beste uit hun coachees en trainees halen. De inzichten en technieken zijn getest in de wetenschap en de praktijk. Er is aandacht voor de theoretische onderbouwing én voor het toepassen van verschillende positief-psychologische interventies. Je leert hoe je mensen kunt helpen richten op datgene wat ze wél willen en op het ontwikkelen van hun sterke kanten in hun werk en loopbaan. De leergang is ontwikkeld in het samenwerkingsverband Bureau voor Positieve Psychologie.

Mindfulness Based Strengths Practice (MBSP)

In MBSP leer je m.b.v. mindfulness je eigen sterke kanten en talenten beter kennen én gebruiken. Met behulp van je sterke kanten ontwikkel je ook weer je mindfulness-technieken. Data voor workshops & trainingen vind je hier. Prijzen: € 399,- voor particulieren, € 299,- voor studenten – (prijzen incl. btw, voor de 8-weekse cursus, incl. een intakegesprek en materialen). Voor de mogelijkheden van een in-companytraining kun je contact opnemen via info@msteeneveld.nl.

Mindfulness & Character Strengths at Work

Met deze tweedelige training leer je als team beter samenwerken. De mindfulness helpt jullie om meer bewust te zijn van obstakels, inefficiëntie of spanningen. Jullie talenten leer je inzetten om zulke uitdagingen beter aan te pakken. De training is ook geschikt voor teams zonder ervaring met werken met mindfulness of talent. Meer info in de infofolder.

Train-de-trainer Psychologisch Kapitaal

In deze training leer je werken met Psychologisch Kapitaal (PsyCap).  PsyCap is een verzameling van 4 positieve eigenschappen die zorgen voor minder last van stress én betere prestaties. Onderzoek heeft daarnaast aangetoond dat PsyCap te trainen is. In deze training leer je werken met PsyCap, zodat je het kunt inzetten in coaching, training of je eigen werk. Je krijgt een e-book met kan-en-klare oefeningen mee. In de infofolder vind je uitgebreide uitleg over deze train-de-trainer. De training bestaat uit één trainingsdag. Hier vind je meer info over PsyCap.

 

In 2015 is trainingscentrum Steen&Berg van start gegaan. Dit is een samenwerking van Matthijs Steeneveld en Anouk van den Berg.

Bij Steen&Berg geven we allerlei workshops en trainingen. Wil je meer info of weten welke trainingen er aan komen? Op de website vind je meer!

Aanmelden voor een training, op de hoogte blijven of wil je naar een workshop komen? Mail naar info@msteeneveld.nl of kijk op facebook.