Camino Coaching

Op weg naar Santiago de Compostela kom je veel bijzondere ervaringen tegen. Wij zijn gepassioneerd over de Camino de Santiago en helpen graag om meer uit de pelgrimstocht te halen. We bieden je graag een spiegel, een perspectief waarmee jij tot nieuwe inzichten kunt komen, in jouw persoonlijke reis.

We zijn constant bezig onszelf te verbeteren. Minder last van stress, weten wat je écht wilt, beter worden in wat je doet. Ook als team willen we ontwikkelen: beter samenwerken, meer op één lijn en met elkaar het verschil maken. Wat we vaak vergeten is dat er geen “eindpunt” is – we zijn nooit “klaar” met onszelf ontwikkelen. De kracht zit hem in de reis. Dat hebben we ook ervaren op onze eigen tochten: het gaat niet om een doel bereiken, maar om te groeien van elke stap die je zet.

Gratis mini-coachwerkboek

Met dit handige korte coachwerkboek kun je direct aan de slag. Waarin wil je je ontwikkelen en vooral: hoe kun je daarmee beginnen? Ontvang het gratis door hier je emailadres in te vullen. Wil je meer vragen en diepgang? Koop ons uitgebreide Coachwerkboek Camino Coaching voor € 5,- door te mailen.

Wil je echt aan de slag? Neem contact op voor een coachgesprek om je op je reis voor te bereiden. We bieden ook coaching via skype. In overleg organiseren we workshops en teamtochten – dit bereiden we altijd gezamenlijk voor. Meer weten? Laat het ons weten.

Praktische Camino-vragen

Heb je praktische vragen over de reis? Op de website van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob vind je veel informatie om je op weg te helpen.

Over ons

Katja Cardol is sport- en gezondheidspsycholoog met een talenknobbel. Ze begeleidt personen en teams in het optimaliseren van prestatie en welzijn. Hierbij maakt ze gebruik van Coachings- en Mentale Trainingstechnieken, die ze maar al te graag op anderen overbrengt als dat hen kan helpen. Toen ze een jaar lang woonachtig en werkzaam was in Santiago de Compostela, intrigeerden de Camino en pelgrims haar iedere dag.

Matthijs Steeneveld is positief psycholoog en traint professionals in talent, motivatie en gelukkig werken. In zijn eigen trainingscentrum Steen&Berg geeft hij training in Mindfulness & Character Strengths en hij is redactielid bij het Tijdschrift Positieve Psychologie. Daarnaast heeft hij in 2013 800km gelopen om in Santiago aan te komen – en die tocht heeft indruk gemaakt. In 2016 is hij nogmaals naar Santiago gelopen, nu vanuit Porto.