Aanbod

Ik geef – samen met collega’s – verschillende soorten training. Benieuwd naar workshops en trainingen met open inschrijvingen? Kijk op Steen&Berg of op facebook. Wil je je aanmelden? Mail naar info@msteeneveld.nl.

Leergang Positieve Psychologie

De leergang Positieve Psychologie laat professionals het beste uit hun coachees en trainees halen. De inzichten en technieken zijn getest in de wetenschap en de praktijk. Er is aandacht voor de theoretische onderbouwing én voor het toepassen van verschillende positief-psychologische interventies. Je leert hoe je mensen kunt helpen richten op datgene wat ze wél willen en op het ontwikkelen van hun sterke kanten in hun werk en loopbaan.

Voor organisaties

Organisaties en werk maken een groot deel uit van ons leven. Je zit al gauw 40 uur per week op je baan. Dat is meer tijd dan je aan de meeste andere dingen besteedt! Om werk meer te maken dan “gewoon een baan”, om medewerkers te helpen om beter te presteren én beter in hun vel te zitten, geef ik allerlei soorten trainingen en coaching.

Training volgen

Ik geef – samen met collega’s – verschillende trainingen. Meer weten over inhoud of datum van een workshop of training? Kijk op Steen&Berg of op facebook. Wil je je aanmelden? Mail naar info@msteeneveld.nl.

Coaching

Voor professionals bied ik individuele coaching aan. Door te richten op jouw sterke kanten, wat er wél goed gaat en wat je meer zou willen gaan we aan de slag. We werken aan jouw doelen. Thema’s die ik geregeld terug zie zijn bijvoorbeeld perfectionisme, stress, persoonlijke en professionele ontwikkeling, motivatie en je gelukkig voelen in je werk.

Camino Coaching

Op weg naar Santiago de Compostela kom je veel bijzondere ervaringen tegen. Wij zijn gepassioneerd over de Camino de Santiago en helpen graag om meer uit de pelgrimstocht te halen. We bieden je graag een spiegel, een perspectief waarmee jij tot nieuwe inzichten kunt komen, in jouw persoonlijke reis.